Пицария Mr. Pizza, Младост 1

Пицария Mr. Pizza, Младост 1

Тази вечер вечеряхме навън, решихме да е в близост до брат ми и така се озовахме в Mr. Pizza в Младост 1.

Бях впечатлена от сепаретата им в градината, както и от детския кът отвън- голям, постлан с меки пъзели, пързалки, люлки.. На голяма площ. Трите момичета играха на воля цяла вечер.

Смятахме, че порциите са малки и започнахме да поръчваме подред, а се оказа накрая, че сме прекалили.

Взехме си гръцка салата и домашна лимонада,

шопска салата, тиквички по гръцки със сос

тиквички по гръцки

пица Маргарита

пицата бе изключително тънка по средата, а в краищата доста месеста и хрупкава

пържени картофи с кетчуп, крем супа от печени чушки,

която беше невероятно вкусна, пикантни кюфтенца с гарнитура аспержи, като имаше и сос към тях,

батат, който бе определен като нашенска си мусака с по-големи картофи, пилешки хапки с корнфлейкс, шкембе чорба и може и да пропускам нещо. За пиене си взехме домашна лимонада, която се прави с вода и не е газирана.

Това, което ми хареса много е начинът на поднасяне на ястията. Определено е мислено каква да е визията и подредбата на гозбите. Това ме провокира и да снимам.

Освен това бе и вкусно всяко нещо, което бе поднесено.

Друго нещо, което ми направи впечатление бе обслужването. Нас ни обслужи един изключително мил и вежлив младеж. Предполагам това е политика на пицарията, но такова отношение оставя положителна емоция у клиентите.

Единствена забележка бяха препечените пилешки хапки с корнфлейкс. Като споделихме с нашия младеж той се извини и след малко като се върна пожела да ни поднесе като комплимент десерт за децата. Не се възползвахме, но идеята, че все пак се мисли за клиента бе прекрасна.

Винаги съм имала някакви предубеждения към тази верига пицарии. Може би, защото не обичам масовите места, но определено този път бях приятно изненадана. Не мога да кажа дали във всички ресторанти от веригата е така, както в Младост 1, но наистина останах приятно изненадана, за което благодаря.