Our Stars - звездна карта

Our Stars - звездна карта

Много се чудех какъв подарък да взема на Никола за годишнината ни.
Принципно прочетох, че шестата година е желязна сватба и за подарък е хубаво да е нещо направено от желязо, обаче не ми идваше нищо желязно отвътре :)
Така реших да му подаря една звездна карта. Само се чудех дали да се вижда разположението на звездите в деня на сватбата ни или сега.
И така се спрях на едни страхотни хора, които бяха невероятно отзивчиви, помагаха ми да си избистря идеята в каква форма да бъде картата, какви цветове, каква рамка. Дори обяснявах какви са цветовете в спалнята ни, за да бъдем сигурни, че картата ще намери своето място у дома.
Това, което аз направих бе да кажа дата, час и град, както и да споделя и сентенция, която да бъде записана върху картата. И картата бе направена. Тя показва разположението на звездите в часа и деня на нашата сватба. :)
Оттам се започна едно мислене как да се видим, защото Никола бе болен и си бе у дома цялата седмица. Дори бяха готови да дойдат у дома, за да ми я донесат, което е изключително мило от тяхна страна. :)
Мога да споделя, че като видях картата на живо бях още повече впечатлена, защото наистина е красива и не съжалявам и за секунда, че се спрях на този подарък. А Никола бе определено приятно изненадан, каквато бе и целта.
Картата е подходяща за всякакви поводи - от сватби до юбилеи и рождени дни, а пък екипът е невероятен.
Много благодаря :)