10 години любов ❤️

10 години любов ❤️

Днес е 11 август. За мен и Никола това е изключително специална дата. Това е датата, на която преди 10 години аз се съгласих да се омъжа за него. Едно десетилетие. Колко много време, а сякаш беше вчера. 10 години, в които животът ни бе прилив от емоции, в повечето време здравословни несгоди, а днес посрещаме този ден с усмивка, очакване и радости за годините напред.

Щастлива съм, че се срещнахме един друг, че издържахме на всички трудности заедно, борихме се заедно и успяхме - борбата ни беше по време на бременността, борехме се за Алина, после за нейното здраве, после за моето здраве и ето ни накрая след 10 години - все още влюбени един в друг, подкрепящи и обичащи се.

Може би ние сме от тези хора, които покрай трудностите се сплотяват още повече. Ние сме и от хората, които все още се държат за ръце, въпреки че сме от 12 години заедно. Ние сме от тези хора, които обичат компанията на другия и ако единият от нас го няма, то се усеща една празнота и самота.

Винаги ми е харесвало, че освен, че обичам своя съпруг, той винаги ми е бил и най-добър приятел. С него мога и да мълча и пак да ми е уютно и това е усещане за дом, за спокойствие, закрила и споделеност.

Щастлива съм, че преди 10 години той ми подготви най-прекрасното предложение, най-вкусната вечеря, като едни истински представители на зодия телец и от вълнение дори не погледнах първоначално пръстена си, който е отражение на очите ми.

Щастлива съм и благодарна, че двамата решихме заедно да съберем мечтите си в едно и да ги сбъдваме заедно. Благодарна съм за живота ми и за щастието ни!

Честита 10та годишнина, любими мой ❤️